tisdag, augusti 23, 2011

Hej på er!

Nu är de la dax!

Jag har börjat skolan nu. Känns bra, går bra. Svårt, inte så att man lämnar de man jobbar me där..utan de är e ständig process i huvudet.

Skapa visitkort i 3D och styla/bygga om pennor, kollegeblock, pennburk och ett sånt att ha papperna i. Ni vet kontors "pärmar" där man har papper/tidningar i. Bestämma ny målgrupp, nya material, nytt utseende osv. Och dessutom veta om de går att slänga i brännbart avfall efter de, om inte de,,vart ska du sortera den efter du gjort om den??

Allt är sjukt spännande. Kommit rätt om man säger så.
Vet exakt hur ja ska göra om mina. Kommer bli så grymt!!! Första projektarbetet är igång och jag älskar de! Underbara människor i klassen. Så vi kommer kunna pendla med en/två bilar nästa månad när vi slår ihop oss. För just nu har ju de utan bil redan köpt de svindyra buss/tågkortet. Delar man på bensinen, blir de ju inte mkt!

Jag jobbar lördag ibland söndag på mitt älskade jobb..lite lugnt just nu...men de ringer iin mig när de behövs tills ja sätts där helt och hållet. lite väl dött nu att ta in mig tydligen. Men de gör inget. Detta jobbet är helt perfekt för mig! Plugga heltid , och jobba lördagar. kanske någon söndag. fantastiskt!!!

CSN är sega, och jag kan knappt sova på grund av de. usch för att låna av föräldrarna. ÅNGEST!!!! men nu slipper de komma påminnelser iaf. Skönt.

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Men jag har världens bästa underbaraste FAMILJ!!!!

Ha de fint! Herråå!!

Inga kommentarer: