söndag, september 11, 2011

Djupa tankar denna söndag

Hej på er.

De senaste halvåret har jag tänkt på en sak.
En sak som stört mig, irriterat mig och gjort mig riktigt ledsen. Idag ska jag öppna mig om de.
Aldrig pratat med någon om de. Och de som känner mig nu och läser detta kommer tappa hakan. Julia? Inte sagt de till någon? den mest tjötsammaste yrvädret ever. Som knappt andas mellan meningarna. Som till 99% är öppen som en bok och ärlig.

Men detta har fått mig att hålla igen. Tankarna som slagit mig har känts onödiga att ta upp för andra.
Men nu gör jag de. För att själv orka släppa taget om vad fan jag grubblar om. CLEAR YOUR HEART, AND LET IT GO Julia!!

Jag har länge känt mig underlägsen, som en som aldrig kommer vinna något. Som aldrig får de andra har. Nu pratar jag kärlek. Jag känner mig helt och hållet bortglömd, absolut inte av killarna. Men av något annat väsen. Jag vet inte vart jag ska börja. Vet att de hela börjar i att jag dejtar tusen killar, alla kanon killar och jag vill SÅÅÅ himla gärna bli kär i dom. Ser hela livet framför mig med dom och jag får ett pirr i kroppen. Med en fingerknäpping är de bra känslorna borta och de går över till en irritation. Vad den grundar i handlar i grunden om att jag blir rädd.
Tror jag.
Killarna ja träffar faller på en sekund. Hur fan kan man ha lätt för att falla? Jag hatar mig själv för att jag aldrig faller. De verkar ju vara underbart!!
Står stenhårt kvar på marken där jag började och killarna ja träffat har svävat på rosa moln sen iprincip första dagen de träffade mig.
De slutar med att jag får ta de jobbiga och hjärtstjärnade samtalen med dom. Bryta upp. För de funkar inte.. Vet inte hur många jag sårar med denna metoden, men vad ska jag göra???

Den senaste tiden har jag kollat statusar på facebook, ringar på fingrar och vilka som är upptagna och inte. Jag undrar hur fan de lyckas?!
De ja funderar mest på är hur de ja minst gilllar i världen har en ring på sin finger. Då borde de förfan finnas någon för alla...... om någon faller för henne/honom och vill dela sitt liv med det stolpskottet?!
Jag har ögon och öron öppna på allt som har med kärlek/förhållande/pojkvän/flickvän att göra.

Hur går de till? Hur kan man falla för någon? Vad är falla? Gilla eller älska?
Jag har krav på den personen jag ska falla för. Enorma krav.
Ska ha barn med honom, vi ska vara fina föräldrar, vi ska ha de finaste intima livet man kan tänka sig, han ska acceptera mitt liv som vegeterian och min förkärlek till djuren, vi ska kunna skratta ihop.. och jag vill ha en som vänner/familj tycker om.

Såklart jag inte faller med dessa krav tänker ni.
Men vad ska jag ta bort?

Vad har ni tagit bort i de killar ni gift/förlovat er med? Vad har ni fått avstå från? För de måste ni ha gjort. Man kan tydligen inte få allt i sin man. Men jag MÅSTE ha detta.

Jag ser mig själv just nu som en som alltid kommer leva ensam, jag kan inte se mig med en kille, kan absolut inte se mig i ett förhållande...men ändå är de min största dröm!!! Jag hatar detta. Kontrollfreaken i mig går under av detta.

Jag lever i nuet, försöker iaf...försöker släppa allt vad framtid är. Men jag ser pojkvän som en som ska vara med mig i framtiden. Så hur ska jag kunna leva i nuet om dejten ja dejtar får mig tänka i mina drömmars banor??

Jag ser mig med barn, djur, villa och  med en bil. Lycklig och med en kanon jobb inom design.
Men jag ser mig ensam. Hoppet om att dela detta med någon är som bortblåst. Jag kommer ha detta livet om några år. Med eller utan man.

Jag tror inte ni förstår. Men att jag fick skriva av mig om detta känns helt underbart.
Hej på er.

4 kommentarer:

Frida davidsson sa...

Vännen va du är söt. Såklart att det finns någon för dig! Du behöver inte träffa honom (eller varför inte henne ;)) just nu. Du har hela livet framför dig och det kan nog vara nyttigt att vara sambo med sig själv. Allas liv ser så olika ut. Jag tex fick ju barn ganska tidigt och blev inom loppet av två månader sambo och blivande mamma.
Du har dina drömmar, en önskande framtid om hur ditt liv skall se ut. Jag hade också en framtidsplan som förändrades helt och hållet över en natt. Sålänge du har en dröm så finns det inget att oroa sig för. Det finns självklart någon där ute som har samma tankar, åsikter och drömmar som du. En dag dyker han upp. Och kanske behöver han inte alltid tycka samma som dig, huvudsaken är ju att man respekterar varandra. Jag är säker på att du en dag kommer bo på en vacker gård ute på landet, med massor av söta ungar, djur och en riktig Karl!
Alla har vi drömmar. Det är en positiv inställning till livet. Ingenting är omöjligt! :)

Julia Hagman 22 år sa...

FRIDA <3 du är fantastisk <3

Anonym sa...

Riktigt fin fågel

MVH GK

Anonym sa...

julia du är absolut inte ensam med detta... och vadå hga krav , det tycker ja inte du har, de är ju mer basic de du sagt! jag tror att du bara måste skita i allt, de låter trist men va öppen för nya människor o med på mkt som händer så lovar jag att din dröm man en dag hittar dig.. jag känner som du o tänker som ja precis skrev.... de måste ju finnas nån för alla ?...
jag hade ett jobbigt förhållande som ja aldrig riktigt återhämtat mig från trots att det va flera år sen nu... har du vart med om nåt liknande ?

kramar