tisdag, oktober 25, 2011

Du kommer dit du vill - OM du vill!

Det som peppar mig mest just nu är alla egobilder jag har från min bästa tid i livet.
Min träningstid. Jag mådde sjukt bra och älskade allt me min kropp. Nu peppar de mig för att komma tillbaka!
Grejer jag älskade var att något så konstigt som att när jag satt på toa så var jag snygg...den där magen va inte över underlivet. Sjuuuuuuk känsla!! Underbar känsla. Likadant när man tog på sig de tajtaste kroppsstrumporna och kände sig fin, sexig och vacker...

På tal om magen , jag hade inte ett behov av att hålla in magen vart jag än var...när jag gick dallrade låren..och jag var lika stolt varje gång de dallrade. Wanna know why?...de va inte fett, de va grymma pumpade muskler som syntes sådär snyggt, lagom snyggt. de va de som dallrade så. Fantastiskt!!
Något som var ett mål va att kunna jogga eller springa, de nådde ja och ja kunde jogga elle kuta till bussen när ja nästan missade den och inte alls känna av något flås. Konditionen va en rejäl utmaning från att ha blodsmak av att spring de 100m till bussen till att knappt känna av de.

Jag tröttnade och slutade träna då träningen va en drog för mig. Den va inte hälsosam. Den va överdriven och  ohälsosam. Kunde bli 10pass i veckan och när jag va nere på 5 pass så grät jag över besvikelsen på mig själv av att jag var dålig...hallå??..Dålig?..


 
Träning kan bli farligt om man inte vet om att den KAN bli de.

En okunnig och naiv Julia ser ni på bilderna med sjukt fast och muskulös kropp. Var besatt i trappor på morgonpromenaderna, kutade upp för dom och sprang ner och längtade till nästa trappa och så höll de på. Var de inte powerwalk var de spinning eller indoorwalking. Innan frukost såklart. Fettet bara droppade av mig.
Musklerna byggde jag med ihjälp av bodybump och gymscheman från PTs. Slaviskt scheamalagda veckor med minutpassning av mat och intag av kosttillskott som proteinpulver och energitabletter. De går absolut hand i hand de två. Skit i en och du sabbar för dig själv.

De jag nu gör är att komma igång med den hälsosamma delen av det jag höll på med då.
Och då syftar jag på de fantastiska ENDORFINER som kroppen utsundrar efter träning. De som gjorde att ja nästan glömde av PMS, eller jag kunde hantera den iaf. Så fort ja slutade träna under PMStiden eller mensveckan så dog ja innuti och mina hemska tankar tog över. Endorfiner är ett naturligt lyckopiller kan man säga =) Jag hade ett natruligt flow i träningen, DET är de hälsosamma med det ja höll på med då. Inte de där MÅSTE träna annars dör jag, utan ja TRÄNAR. De ska va de där självklara i veckorna.

Din kropp är ditt tempel!
Jag är på väg och de känns underbart!!!!!!!!!!!
1 kommentar:

M sa...

Hej, jag är en ny läsare av din blogg och tycker den/du är riktigt spännande ska försöka läsa in hela din blogg under den senaste vecka..Hoppad du får en bra start på din vecka!

MVH: M