måndag, april 23, 2012

Måndag

Hej på er.

Som vanligt så svajar mitt humör och de är rätt mkt känslor inblandade innan ja läggs in för opereration. Nu är de ca 2 dagar kvar tills jag läggs in. Torsdag kl 7 skrivs ja in på plastiken.

Idag är en sån dag då ja reflekterar mkt. Ja tog sovmorgon, skulle göra massa saker idag. Men inget blev som de skulle. De va eget arbete för skolan och ja skulle ut på stan och researcha lite saker. Hade de varit schemalagdt så hade jag skolkat eller gråtit i skolan.

Jag är i exakt samma sinnestämning inför VARJE operation, och ja känner igen den när den dyker in utan att förvarna..
Ingen PMS, bara ångest. Ren ångest!

Jag hatar mitt utseeende, inte ogillar, utan HATAR(Bara denna tiden innan, inte annars).
De är hemskt, för jag är en som jobbat med min syn på mitt utseende sen ja va i lågstadiet..och kommit lång väg.. så att HATA de är ett stort bakslag och benen slås omkull direkt. Vill ligga i fosterställning och gråta av mig, vilket ja kommer göra efter detta inlägg. De måste komma ut. Let the shit out!

Jag försökte göra irordning mig nyss för träningen, noll pepp och de blev inte alls bra. Satte mig i sängen och missade bussen tillslut. Nu är ja skylldig 120:- för missat träningspass. Ja betalar gärna de för idag är ingen bra dag.

Idag var en sån dag ja tar den summan för att slippa visa mig utomhus.
2 kommentarer:

Maria sa...

jag har en fråga till dig... som du inte behöver svara på. men fick du mycket fula kommentarer på grund av din läpp och käkspalt när du var yngre? jag hoppas verkligen inte att du fick det, för du är sjukt fin. :)

otroligt mycket lycka till med din operation! denna gången är det väl ingen läppoperation? eller har jag förstått fel!?

men jag vill bara att du ska veta hur fin du faktiskt är! du är så sjukt snygg!

kram på dig ;)

Julia Hagman 22 år sa...

Hej maria! Klart ja svara på den...de va mer hemska saker om mig när ja gick i gymnasiet..så va de ren mobbning faktiskt, av killar mestadels. Men visst de som kan vara dumma nu är små skiungar på 9-11 år typ..som inte har någon känsla för hur man ska kolla o att man inte ska viska. Men de är något man aldrig lär sig hantera, lika jobbigt varje gång.

Tack maria gulle dig..ne de är näsan..har ett ben som sticker ut och är ömmt.

TACK igen fina du.

KRAM