onsdag, juni 20, 2012

Tisdagens tankar

Bilden ovan är från kvällens intervaller ja fick för mig att göra ute i solnedgången.
Ja kom hem, la mig i sängen helt sjukt svettig och slut.(Fresht)
Fan inget är på top just nu.
Tappat konditonen helt och magen är så himla otränad och stor.
Jag vill gräva ner mig en månad, inte äta eller synda!!! Bara banta! Men sån är inte jag.


Deeptalk!
Jag försöker printa in i skallen att de finns någon där ute som faktiskt gillar mig som jag är. Kroppsmässigt, som personligen. Även om jag ibland inte gillar mig som jag är. Dom dagarna ja tröttnar på allt som har med mig att göra.
De MÅSTE finnas någon som skulle kunna döda för att umgås med mig och krama mig till sömns. Jag längtar efter dig..Idag hade du behövts rejält. 

 Jag ser mig krypa ner i min dubbelsäng med en jag älskar, jag ser mig laga middagar ihop med någon, jag ser min garderob ha andra kläder än mina. Jag ser mig gå med ring på fingret,
Jag ser mig med allt jag inte har.
Jag vill inte dö i min ensamhet, jag vill ha tvåsamhet, barn och villa och snygg bil.
Jag vill ha fina proffsigabilder på väggen på "oss",  jag vill gifta mig och lova evig trohet och tills döden skiljer oss åt.

Just nu är alla runt mig upptagna, alla är kära, alla är tvåsamhet. Ja går inte ihop me det, ja hatar att va utanför, hatar att inte få känna de dom gör. Sitta där som ett dumt fån.
Jag hatar att ja inte är mer lik folk, jag är speciell och de gör de svårt för mig i många fall.

Jag vill inte gå på krogen, alla fulla sliskiga människor gör mig rädd, sen är alkohol sjukt dåligt för kroppen. Nu de senaste har ja festat nykter bland alla fulla. De är ingen hitt.
Jag vet inte vart ja vill komma me detta. Men..
Jag får prestationskrav av allt ja måste vara för att passa in. Ja kan inte vara jag, utan att se knasig ut.
"De är hon som inte dricker" "Där är hon som är singel"  blir de ja hör hela kvällen.

Fan fuck off!!! Jag orkar inte!!


Jag lägger mig lågt nu, ja ska inte göra en fluga förnärmd eller ens kolla åt någon.
Punkt.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, det var riktigt länge sen jag kikade förbi din sida! Nu när jag läser ditt senaste inlägg så fick jag FETT dåligt samvete med!!! Jag vet precis hur du känner dig! Men jag vill inte leva två bara därför att utan de måste vara 100% rätt och sen jobbar man ifrån det!! Men jag tycker att man gör det jävligt bra som står på egna ben iallafall!! Du är grym vi är gryma tänk så!! Ha nu en riktigt skön midsommar!!! // Martin

Maria sa...

nu e jag här å kommenterar igen... men jag tycker du är sjukt fin!
jag tror att din kille är mycket närmare än vad du tror. ;)

stå på dig!

Kram

Martin sa...

Hej, jag vet inte in du fick min förra kommentar, men jag skriver iallafall en till innan det är tid att sova och solen som redan gått upp och visar sig från sin bättre sida idag. Jag vet precis hur du känner och ibland är det riktigt pissigt men jag tror också att man mår bättre utan sprit som du nu tog upp som ett exempel och det är istället dem andra som är avundsjuka på en som inte klarar av att stå imot grupptrycket men som sagt bara att kämpa på imot vinden och det ska ju faktiskt vara 100% säkert från början och sen arbetar man vidare ifrån det om det så är i ett förhållande eller om det är ett mål man satt upp.

Glad Midsommar!!!

Med vänlig hälsning,

juliasloverboy sa...

Jag gillar dig inte som du är, vill bli, eller har varit, mer älskar...