torsdag, juli 14, 2011

Historian bakom "Fjärillen"

Jag har en fjärills tattoo och en blogg som heter butterfly. Finns en del som frågar varför. Svaret blir alltid att jag älskar fjärillar för de är fina och otroligt vackra.

Men de finns en annan förklaring.

En mer känslomässig förklaring.

Jag är född med en missbildning som heter läpp och käkspalt. En väldigt jobbig missbildning som med åren fått mig att må riktgit dåligt, men samtidigt fått mig se drastiska förändringar i ansiktet. Fina sådana. Nya tänder, nya näsa, ny läpp...and the transformation goes on and on and on and on...

Jag är nog snart uppe i 15 operationer. 3 tandställningar och till de alla komplikationer och orosmoment som ingår. Inflammationer, stygn som släppt, blåmärken osv.

En fjärill föds som något annat, mindre graciöst och vackert, men förvandlas efter en lång väntan till något helt fantasiskt. Det är mitt mål. Att få vara den där fjärillen. Jag börjar närmar mig, jag börjar  också försöka lära mig att förstå vad VÄNTAN kan ge.

Bombar mig med kort för att spara genom livet. Min blogg är min dagbok. Med bilder eller utan, tusen bilder eller inget. Vad hade ni valt? Min förvanling pågår fortfarande och jag ser fram emot resten.

Jag ser ut såhär idag och de ska jag försöka vara stolt över.. Mycket smärta och tragedi har jag utstått.

Men vad är livet utan med och motgång?1 kommentar:

andrea.k sa...

Du är fin. :) Innifrån och ut!!