söndag, november 20, 2011

Beautiful Sunday

Hej på er!!

Det är söndag och de betyder powerwalk med mamma. Mammas kompis B följde med, så himla jobbigt och såå trevligt!! Upp och ner för ett berg som mamma och B kallar "Alprundan"....Jag dog nästan!!

Sååååå behövligt!
Mitt mål jag ska nå nu, är ju att kunna springa EN MIL innan sommaren.
Det ska jag fan me lyckas me!!

Träningen går så himla bra nu och jag älskar veckorna. Skiter i att de går trögt med jobbsökandet och framför allt skolan, men mina klassisar förgyller tillvaron extremt. Just nu har jag lagt nivån på G och de känns som jag klarar de. Även om de känns fel så funkar de just nu.

Varje dag tränar jag, om de inte känns lite väl tungt eller stelt av all träningsverk. Då tar jag vila..men ofta ¨så blir de vila en gång per vecka. De känns bra! Jag har sådan energi till just träning att ja lätt hade kunnat träna 2 ggr per dag!!
Men jag får hålla de på en rimlig nivå. En timme per dag är fantastiskt från att suttit stilla en hel dag i klassrummet och tääänkt design så längtar jag varje dag tills träningstimman är där. Lika tuft varje gång, men lika underbart med endorfinerna efteråt.

EN DROG!!!!

Tvättsöndaaag

Veckans träningen som kommer.
UNDERBART!!!!

M: Bodypump 60 min
T: IndoorWalking 60min
O: Bodypump 60 min
T: IndoorWalking 45 min innan frukost
F: Bodypump 60 min
L: Combo! 30 spinning+30 cxwork(core)
S: Powerwalk med mamma.

Livet flänger från underbart till dödsjobbigt just nu...Och detta är min terapi/antidepresiva.. Thats it!

För att klargöra vad som tynger mig.
Vill  hitta ett jobb, jag vill flytta från detta skit ställe, jag vill ha en ny bil som inte leker med mitt liv på vägarna,  och jag vill ha pengar att kunna leva för!

Såå, de va skönt..!!

Gonattt =)


3 kommentarer:

Anonym sa...

hejhej!
jag måste bara säga att din sminkning, stil och hår är AMAZING! skulle du inte kunna gör aett inlägg om produkter som du använder, eller affärer du oftast shoppar hos? hade vart awesome! grym brud och lycka till med allt du gör :)

Julia Hagman 22 år sa...

Heej =) det blir så tråkigt för andra att lösa tror ja..så jag skriver de här =)

Min hårprofukter är schampoo/balsam/inpackning är från Aussie från Kicks. =D Sen efter duschen borstar ja aldrig håret..utan har i smoothening creme från Björn axeéen och fönar de i en tratt så de går in utan att frissa sig.

Sen smink har jag True match foundation, sen värdelns bästa täckpuder men kan ha i hela sniktet eller bara under ögonen som jag har de. Det är Kanebo TOTAL FINISH sensai powder foundation. Sviin dyr, så ja köper bara refillen, inte den dyra med asken till..Aplicerar de med en borste undr ögonen, över och runt munnen. Sen har jag en grym bronzepuder jag mamma o syrran köper på internet. POT OF GOLD heter den. dessa tillsamans är alla snygga i! oavsätt hudfärg..

TACKK för kommentarerna och komplimangernaa =D!!
Kraaam

juliasloverboy sa...

Det är mörkt när jag vaknar och mörkt när jag somnar, tur att jag kan vila ögonen på dig för du lyser upp hela min dag / din hemliga beundrare