måndag, november 07, 2011

Start på veckan...

Veckan börjar sådär efter 2 h av "måillautanattspy"- moments i skolan....
Satte man sig i bilen för att åka hem...på motorvägen vid Lerum så får jag stanna med varningsblink och spy i min påse...nu är jag hemma..och mår prima?! Vad fan!

Sov 4 h i sträck från kl 12-16...något står inte rätt till och ja spyr aldrig förutom ibland när ja opereras och svalt blod. Men vad är detta? Ja har aldrig varit magsjuk och de känns som de som vill komma upp sitter o väntar snällt i halsen och retas lite. Och nej att stoppa ner fingrarna funkar inte för mig. Aldrig gjort ..och de är vidrigt att ta ner fingrarna i ett redan "måilla-slemmig" hals. Usch!!!!!

Bestämde mig att boka av en av mina favorit pass i veckan. Och de är ta mig fan fantastiskt att de ligger på veckans första dag. De ger en sådan energi och hon är heeeelt underbar. peppar en som fan!! Jag säger de till henne varje gång och hon blir lika glad och rörd varje gång... fina fina hon!!Måndag: Avbokat (Skulle varit Bodypump 60min med favo intrsruktören :( )
Tisdag: Pw/jogg 45-60 min
Onsdag: Yoga  60 min..., dags att bli vig!!!
Torsdag: Indoorwalking, 45 min
Fredag: Bodypump, 60 min
Lördag: Spinning 30 min + CXWORK 30 min(sjukt jobbigt med band och magövningar) FAVORIT KOMBO!!! Förra ggn gick ja när de var fem minuter kvar, såg stjärnor och ville spy, fantastiskt!
Söndag: S-Coreball, 90 min...ingeeeen aning vad det är. Men låter grymt ;)


Ser ni att jag kommit igång?..Fantastiskt!!

Nu kör vi...Hoppas bara ja inte är sjuk nu...då blir de tråkigt!!! hehe.
Puss på er!!!

Inga kommentarer: