lördag, november 05, 2011

Underbara ni!!

Hur kan ni va så generösa med komplimanger och fina fina ord? Ni är fantastiska. Bara att logga in på bloggen så är de alltid någon som kommentera något. Ni ska bara veta hur härligt de är.

Mer goda människor till världen!!!!

Jag kollar på antalet då och då, för skojskull, och de är många nya ser ja på alla adresser ni loggas på. Känns underbart. Jag hoppas ni får ut något av mina tankar ibland. Jag läser en del bloggar. Inte varje dag, men ibland. De är underbart vad vissa andras ord och seende på livet kan sätta fart på mig.
Positivt alltså.

Är en deppig och skriver av sig på sin blogg, så är jag snabbt där och lär mig av hennes misstag eller framsteg?..För visst är de så?..Jag suger in mig ord iaf och lär mig av andra.

De kan vara EN bild på en blogg som gör hela min dag perfekt. EN låt på en annan som helt och hållet förgyllde min dag. Det kan vara ETT motto som fick mina LYCKOhormoner att hoppa av glädje,.

Jag tror ni som läser bloggar eller skriver själva förstår hur jag menar.

Andra ger en kraft och push, även om dom inte vet de själva när dom skriver om en vanlig onsdag på de tråkiga jobbet dom har. Varje liten sak kan ge en annan något bra av de. Jag försöker se de så.

Alla är vi bittra ibland, ledsna, överlyckliga eller bara helt och hållet euforiska..vi som delar med oss av de offentligt vet hur skönt de är. Bara släppa de för stunden, låta allt komma ut...

Tack för alla fina kommentarer!

1 kommentar:

Anonym sa...

hejhej, är ny här. och jag DÖR för ditt smink, själv är jag brunett, bruna ögon och olivfärgad hy, så dina färger skulle inte matcha mina. men din LYSTER, alltså.. wow! skulle inte du kunna göra ett inlägg om lite smink, hårvård&hudvårds produkter för oss töntiga tjejer ;) måste också säga att ditt hår&din stil, WORK IT..! ha det bra :)