tisdag, juli 15, 2008

hemnet

Jag älskar att kolla på Hemnet! Speciellt att söka på de dyraste och glo på hur folk inreder och hur man kan göra om det.
Kollade Stockholms-området nu.
Hittade en del hus som va snygga. Men ett fick mig tappa andan.
På Åland(Stockholms skärgård vad jag fattar det som), gatan heter Havsvidden.
(Bara) 360 000 euro (Finaste jag kunde hitta och ändå inte dyrast.Chockad? Jaa!!)Jag längtar verkligen tills det är min tur att gå visningar på riktgit med en man.(Inte drömma om det)
Kolla på hus/radhus och se om man hittar något. Jag är rätt petig. Men det tycker jag man ska vara. När det handlar om miljoner!
Börja renovera det första man gör, vill väll ingen?
Jag vill ha så nyreonverat som möjligt för en bra summa. Så man bara kan flytta in och börja lägga sina personliga "touchar" på huset. Gud vad kul! jag längtar!
Jag älskar att dröma mig bort. Som dom bilderna ovan. Priset är på tog för högt. Men man kan göra om det man har till något liknande i sin egen prisklass.
Bara ett såndant stort fönster gör ett hus så otroligt fint.
Det kan man väll göra om i vilken villa/radhus som hellst? (Säkert inte, men drömma går) ;)
Här där jag bor nu. SÅ vill jag ha det.Men det hade mamma och pappa aldrig haft råd med när dom flyttade till radhus för första gången. Det har man som medel-svensson inte råd med.
Man börjar med en billig hyresrätt, går vidare till en billig bostadsrätt. Mamma och dom valde radhus. Vilket var underbart. Massa lekkamrater för mig och syster.
Genom att köpa ett billigt radhus och sedan bo där i 20 år, gjorde att man gick med vinnst.
DÅ har man råd med en sådan villa där uppe på bilderna, eller en lägenhet som denna vi bor i nu.
Så ser väll min plan ut också... klart man går i samma fotspår om det är garanti på vinnst. (Kanske inte så mycket vinns som mamma och pappa gick med, men lite räcker gott och väl)

1 kommentar:

Patrik Å sa...

Hej!

Om du vill titta på de dyraste objekten måste jag tipsa om booli.se.

Dyraste objekten, alla typer
Dyraste lägenheterna


Ha så kul! =)