tisdag, juli 08, 2008

Jan Lilja

Jag har kollat runt lite idag på min plastikkirurg Jan Lilja. Han jobbar på Specialistkliniken i Göteborg. Och jag blir rädd över hur mycket dåligt det står om honom. Vet inte om allt är sant, men det skrämmer mig vad folk säger han gjort för fel och att han har prickar och varningar.
Visst han är plastikkirurg, men man kan inte jobba med allt inom det. Man har sitt område. Och det området har varit Läpp Och Käkspalt som jag är född med. Det är han bra på och kan.
Men jag har läst om tjejer som fått helt katastrofala resultat när han gjort deras bröstförstoringar och andra saker. Jag blir lite ledsen då.
Varför inte stanna på en nivå man är grymast på? Eller är pengar verkligen så viktigt så att man är berädd att förstöra någon så?

Så här stog det på deras hemsida om honom. Då blir jag stolt som haft honom hela livet.

Jan lilja, docent
Docent vid Göteborgs universitet och en av grundarna till Specialistkliniken.
Överläkare inom plastikkirurgin vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. En av landets främsta läkare som behandlar barn med läpp-, käk- och gomspalter.
Gott om internationella meriter.
Arbetar sedan många år tillbaka med barnoperationer i tredje världen. Medlem eller hedersmedlem i ett flertal organisationer, däribland The American Association of Plastic and Reconstructive Surgeons och The Craniofacial Society of Great Britain & Ireland.
Har varit ordförande för de viktiga organisationerna inom plastikkirurgi i Sverige och Skandinavien. Är för närvarande ordförande i Svensk Plastikkirurgisk Förening. Sedan 1990 är han chefredaktör för Scandinavian Journal of Plastic and Reconstructive Surgery and Hand Surgery. Även en uppskattad föreläsare bland unga läkare.
Har både läkar- och tandläkarutbildning.

Jan Lilja, snälla håll dig till ditt område och gör inte andra mer ledsna och arga är du snäll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj..han ska operera min näsa om ca 2 veckor.. nu blev man skraj =(