onsdag, mars 30, 2011

Ledig imorgon.

Hej!

För er som undrar vad som fan står till i mitt liv, så fick jag inte förlängt kontraktet på mitt jobb..såå jag fick sluta. Tyvärr. 2 veckor och sen är jag arbetslös.
Paniken och alla tårara har lagt sig och jag har insätt vad livet har att ge. Allt går inte under, det blir lite svårare bara. Men... Detta fixar jag =) Kanske var meningen att jag skulle byta karriär? =) Jag tror på ödet, och jag ser fram emot vad livet leder mig.

Var på intervjuv idag,  verkar helt underbart bra. Kändes bra och vill bara ha reda på hur de gick nu nu nu!! Fin liten flicka som behöver hjälp några timmar i veckan.. jag vill sååå gärna finnas där för henne. *snuttan* Hade varit underbart!

Jag ser så fram emot helgen. ..festa!!!!. Ska bli underbart med alkohol och att få glömma allt med CV, jobb och pengar för en kväll!! Fint sällskap dessutom..Min finaste bellsa. *love

Kan passa på att säga att träningen går sådär. Promenerar ibland innan frukost. Men gymm och pass går inte bra. Varit för mkt i huvudet för att jag ska kunna slappna av på gymmet. Prommenader har varit de skönaste för minna ömma ögon och huvud. Stressig tid detta.=)
Våren är så himla uppskattad. Älska.
Powerwalk 1 h imorgon igen och ledig. Underbart.
Puss på er.

1 kommentar:

Tott-Tott sa...

Jullan, du är så go.
Just keep fighting!
<3

/Tott-Tott