tisdag, mars 15, 2011

Life oh life..

Det finns ingen glad Julia längre..
Hon känns avlägsen,
Hon känns för trött för att vara normal.
När någon ringer, eller handlar hos mig i butiken, så åker den där ständiga masken på. Som om livet vore underbart och kanon. Men det känns piss. Pisskasst.
Så, INTE JAG.

Jag vill sjunka ner under jorden. Leva där ett tag tills tankar och problem lagt sig lite.

Rivit upp sår de senaste. Med operationen, med kärleken... med framtidstron. Som förövrig är mer avlägsen än allt annat. Inget känns bra alls..
Så många fina runt mig, men ändå är jag inte tillfreds alls.

Är inte nöjd med läppen har jag kommit underfund med. Vad hände? Nu är den iprincip tbx till de vanliga...=(
Är inte nöjd med mig och mina problem.
Största problemet just nu är vad jag äter. Äter så mkt skit..träningen går bra, men magen den bara växer och växer. Såklart den gör..Jag har ju förfan problem...Jobbar på helt fel ställen för att ha problem med sockerberoende.
Skulle aldrig vilja stå i bikini om jag hade behövt de. Baddräckt nästa kanske? Yes.

Jag ska träna ikväll. Funderar på att lägga till 2 pass per dag härdaefter..
. Detta funkar inte. Kan inte se ut såhär inför någon, inte ens för mig själv. Måste bränna. Så cardio innan jobb och innan frukost och cardio+gym/pass efter jobbet..

Ska planera in de. Börjar redan imon.

Nu ska jag dra täcket över mig..

Pusss

1 kommentar:

Rebeckis sa...

men söta vännen<3!!! snälla, börja inte med några dumma fucking idiottankar julisen när du är så underbar och fin! gör inte träningen till ett skitbajsmåste, gör det för att du älskar att må bra<3! ditt träningsinlägg var superfint, du är superfin söta du och jag saknar dig megamycket. fick mig alltid på så bra humör din lilla solstråle<3 ta hand om dig darling, skickar ett ton cyberkramar att mysa med i takt med vårsolen<3