lördag, maj 10, 2008

Lyckad dag!

Åh vilken underbar dag och kväll jag hade igår=) Solade hela dagen, åt go Pizza och fixade mig till överaskningsfesten vi skulle ordna hos Åsa och Magnus(numera FALK i efternamn) Wiie! sött!!
Det blev tyvärr ingen överaskning då vi var tvugna att säga att vi skulle komma. Annars hade hon varit på afterwork med jobbet när vi kom. hihi
Så när vi kom så stopade Åsa ut huvudet för att se om vi kommit på garageuppfarten. Yes hon såg oss, och skyndade sig in! Haha när vi ringer på öppnar hon och säger. Nääämen Heeej!! VILKEN ÖVERASKNING!!! haha typiskt henne, teater apa! Så det blev en lyckad kväll med räkor och vin(x-cider för min del) haha. I Underbart sällskap. Blev många skratt, första skrattet var på garageuppfarten när Lasse hade rakat bena för skojsskull och det såg ut som vita träben, haha. Det skulle han driva med hela tiden, plus att han körde alla Tobbe från Köping citaten haha.
" Du vet, det kostar pengaaar*skakar på huvudet*"
" Vad kostar den däär?, tuusen SPÄN eller!?"
Han är den trevligaste och roligaste människan på jorden, så ödmjuk och förstående med med en crazy-sida som man bara älskar ihjäl. Han berättade roliga grejer och upplevelser hela kvällen. Klockrena! =)


Mamma och Elisabeth(lasses fruga) har ett speciellt förhållande=)

Pool mys, amanda hade presic hoppa i där. haha medans jag och matilda va skrynkliga som russsin och svettades som as!!

Jag och Matilda posar fint


Vi kan aldrig vara seriösa, haha(Matilda e nästan fin när hon skelar, haha)Snygge mamma, och snygge barndomsvännen matilda

Mammas dagliga skrattanfall


Herr Falk(nygifta Magnus)

Lasse och Fru Falk(nygifta Åsa)

Pappa och Lasse har en speciell kärlek;) Lasse sa precis där , " Kom Bengt, vi pussas lite(med en ljuv bebisröst)" haha
Inga kommentarer: