tisdag, oktober 06, 2009

Bad day, or was it?

Mår alltid lite halvkasst efter ett sjukhusbesök. Självförtroendet är inte på topp.
Men jag fick suuuper bra nyheter i allafall. Gick därifrån genomsvett av nervositet och glad. Och de va faaan så skönt,, inte svetten då(ha ha). Fan Lilja du skrämmer ihjäl miiig!!

Jag hade en kort dag idag. Började 7, gick 13. Jag var jätte glad så tidigt på morgonen, pigg som attans och redo för dagen!! Hade kunnat träna då faktiskt. Ska kanske prova de imorgon? Efter jobbet är jag så trött. SÅ om ja nu vaknar tidigt kan jag väl likaväl dra iväg? Kollar ju ändå bara tv ett bra tag på morran.

Fårse hur de går imorgon.

Såhär ser jag ut på dagarna. SVARTA ÄNKAN ;). Snyggt tycker ja. även om ja kallar detta "dagisskläderna" så är dom rätt chic(a). =)
Tyvärr syns snor välldigt väl på. Sätt de nu de senaste. Barnen kommer och gossar och VIPPS så vare ett fint snorigt handavtryck på ryggen. Har en och annan kråka på bena och armarna med..Yummi!!
Billig väst från HM(ingen ide att ha märken på dagis)
Fleecehuvtröja med hål för tummarna. Myyysig
Leggings från TopShop och lår höga stickade trumpor från indiska
Och sist men inte minst, HUNTER gummistövlar ;)
(sorry för krysstet ja såg kass ut)

Ska sola med Pepe sen och sen ta en gooooo dusch.. Häärligt!!
Nu blir de knäckebröd!!!

Pusss påer!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Angående jan lilja, skulle nämligen operera näsan hos honom men valde ingemar fogdestam på art clinic istället. Fick en dålig vibb av lilja..
Vad är din historia med honom? Varför skrämmer han dig?
Tack för en bra blogg :) Kram

Julia Hagman 19 år sa...

Hej du!!=)
Jahaa, ah vad bra.
Jag har Lilja just för att jag får betalt av staten. Ingår i en cirkel för LKG(Läpp-,käk.gom-spalt) Där får man en kirurg tilldelad till sig vid födseln. Jag fick Jan Lilja som är en av de bästa i skandinavien på denna missbilning. Jag tror inte jag får byta. Aldrig provat direkt. Var bara så tacksam att någon fixade mig =)

Han har sagt så mkt som att jag aldrig kommer se normal ut. Och jag personlig tycker att man aldrig ska använda ordet normal. vad är det igentligen?..och som proffesionell kirurg så borde han veta bättre ordval.
Det sitter inristat i mitt hjärta vill jag lova.
Han hånflinar alltid, kollar lite knepigt och nedvärderar på allt jag säger. Oavsätt om pappa sitter där brevid.
Han vet aldrig vem ja är. Vad jag sagt vad han gjorde på mig sist osv osv osv. Han läser aldrig min journal innan i ses varje gång. Så ja får uppdatera han vad han gjort osv. Baraa de är dålig stil enligt mig.
Jag menar jag har gjort nästan 15 oprationer och då vill ja känna mig lite mer trygg med honom efter alla dessa år tillsamans. Men han lyckas aldrig få en att känna trygghet. Tyvärr..

Men snart slipper jag han!! yeey ;)

Anonym sa...

:) Jätte tacksam för att du svarade!
Sitter här helgipsad nu och undrar om jag gjorde rätt val av läkare osv.. Svullen och gulgrön i hela ansiktet, nervös för om slutresultatet blir bättre eller sämre än innan... Är jätterädd för att det ska bli värre än innan och att jag ska ångra ihjäl mig när dom tar bort gipset, men det är väl faser man går igenom.. Tycker iallafall att du är jättevacker och det är jätte modigt av dig att gå ut med det i bloggen! Kram