torsdag, oktober 15, 2009

Torsdaaag

Jag har nyss kommit hem från ett föräldrarmöte på jobbet. Mkt trevligt. Gick super =)
Slutade tidigt idag, så när ja kom hem kröp jag ner i sängen med datan och slog på timmen ett bra tag innan ja skulle dra mig. Blev lyxigt, fick skjutts av pappsen ;) TACK!!

Jag är så glad. Glad av att ha mina kollegor, mitt jobb och mina goa barn samt deras bästaste föräldrar. Känns underbart. Även om detta är ett jobb jag "bara" går till, genomför och för att få en lön, så får jag ut mkt av detta. Självförtroendet framförallt och erfaraenhet. Lär mig nya saker om barn varje dag. Lär mig viktiga saker som jag som mamma kommer använda mig av.
För min plan är ju att bli en mamma om några år. Just nu är de inte på schemat direkt, men det är på ett mål jag vill uppfylla.=) SJÄLVKLART.
Barn är ett måste för mig och jag kommer ta den livsuppgiften på fullaste allvar. Därav kommer ja inte stressa in i det. Barn är svåra, tar all tid du kan tänka dig, och det blir ditt liv tills du dör. Många tar de som en liten grej i livet. Men ack ack...
Jobba på dagis ett år så vet ni va det handlar om dom 5 först åren efter barnet kommit ;).

Nu blir de tv..
Pusss på er..
Ps. Bilden är från i lördags ;)*ds

3 kommentarer:

Anonym sa...

fint hår. hur får du lockarna att hålla sig? har med lockigt hår och de försvinner efter 5 min utomhus :/

Julia Hagman 19 år sa...

Tack =)..Oj det är en hel prosess i sig för min del..
Jag använder mig av Proffs mouse, den rosa. Proffs gele den lila starka hållbara. Blöter ner håret nästan helt. Men låter hårbotten vara torr för att bevara min egna volym. Låter de självtorka lite tills jag lägger i de. Annars droppar bara mousen av. Lägger i massa mouse, gele och sen hjälper torkningen me hårblås. Ruska inte, då försdvinner stadgan i det man byggt upp kring lockarna/vågorna. Ruska och styla om lockarna kan man göra då allt torka in.

När de börjar torka, så sprayar ja med proffs spray och kramar upp de. Sen är de så i ca 2 dagar =)..Har jag fett hår så spayar jag i Björn Axens torrshampoo, de ger även extra volym..

Anonym sa...

tack så mycket!!! ska till h%m imorgon och köpa proffs, tror jag har sett dessa där :)))