måndag, oktober 19, 2009

DONE!

Nageltid och frisörtid fixat!! Sköönt!! Flyttar snart till Linné i 3,5 veckor och är kattvakt, deras husse/matte ska resa inte alls avis på dom ;).
Ville ha hår och naglar fixat så ja slipper få hat-attacker på det där.

Längtar till kissemisserna nu!! Längtar till lägenheten och min egen-tid. Mina egna stunder i köket och försöka laga mat, tillsammans med katterna såklart. =) Mina dagliga turer runt i Hagas små fik och butiker. Jaa hela situationen kommer bli mys..Ni får gärna besöka mig.
Jag bjuder på middag ;)

Jag kommer nog va desperat av ett socialt behov. Jag pratar mkt och behöver få skratta :P Såå kom mer än gärna på en visit =)

Jag är nu hos Pepe. Vi har solat. Men jag är redan knallbrun, el negrooo. Jätte fin blev brunutansolen jag spraya på igår. Min andra va fläckig så den drog ja bort i duschen med handsken. Nu är jag suuper bruun!..Brunare än Pepe som solat massa :P..Men ja är mer mån om mig, mohahah. Healthy!!

Jag ska snart äta här. Blev en sen middag, men Pepe står och lagar köttfärsås med färsk pasta!. Mums!!..Im starving!!

Ha det bra mina vänner..

KÄRLEK!!!!

Jag har haft en helt OK dag. Hoppas ni med haft de bra!!

4 kommentarer:

Lina sa...

Nästa gång får du komma och klippa å fixa håret på min salong, hade varit kul :)

Mamma sa...

Mums jag ser fram emot många GM (gratis middagar) hos dig, undrar vad det blir? Jag kommer längta efter dig going :-)

Fina sa...

Hej! Läste i din blogg lite längre bak att du gjort en näsoperation. får man fråga hur mkt den kostade å vart du gjorde den? tacksam för svar! =)

Julia Hagman 19 år sa...

Hej Fina..Jag är född med en missbildningn..så de kostade inget =) Gjorde den på sahlgrenska, en avdeldning för oss med fel=) Kraammm