tisdag, oktober 20, 2009

Brun utan sol - BUS

Mitt svar för ett tag sen till en komentar angående BUS.
Jag använder detta hela tiden och de blir ofta super bra. Det har blivit mycket fel genom tiden men man lär sig. Och ja älskar de! =) Många som komenterar vad ja använder, och ja tar de i ett inlägg nu så slipper ja skriva mer om de =)

-"Hej vilken Brunutansol använder du? Hur går du till väga med appilceringen osv?"

Hej! Det är den vanliga Garnier som finns på Lindex, kicks, åhlens osv osv. Guldig sprayflaska med genomskinlig guldkork. Jag börjar med att skrubba hela kroppen noga med handske.Sprayar inne i duschen. Börjar med ena handen. NOGA överallt. Finns inget fulare om de blir fel på händerna.Fortsätter sedan över till armen och tar överallt. Under och över ca 20 cm ifrån vart du än tar. Får inte bli rinnigt! ta inte med händerna på sprayat område! låt de va..Ta bröstkorgen och halsen noga. bak på ryggen och nacken så länge du når med spray-strålen.. Stoppa där och börja på andra handen. Fortsätt upp på armen och axlarna. Stig ur duschen. Flaxa lite och låt de värsta sjunka in. Gå in igen och gör samma prossidur igen. Vänta i 5 timmar utan att få något på de sprayade området. Gör samma sak kvällen efter. Sen har du en underbar TAN =D För att slippa den värsta luckten så duscha när du vaknat..=)

Alltså du sprayar på en kväll, duschar nästa dag. Sprayar på kvällen,..duschar på morgonen igen..Gör tills du blir så brun som du vill.. Då hinner den jobba in sig under natten.. Och doften sätter sig inte så djupt.Jag rekomenderar att bara ta max 2 ggr på händerna då dom drar åt sig mest. Jag har räknat dagarna då färgen ser kass ut. Den 7e dagen börjar de se kasst ut i armväck och halsväck. Så vill du att de ska hålla lite till. Skrubba bort de värsta och spraya på mer. =) LYCKA TILL..Blir de märken använd bakpulver och vatten och skrubbhanske på de fläckigaområdet. Kanoners!!


Nedan kommer bilder då jag ibland varit vintervit och firat nyår, och bara har BUS, eller sommrar då man hade speciella tillfällen då man bara vill ha mer bränna än innan. (Blir väldigt brun på sommaren , men ibland vill man ha mer än vad man kan )
Olika resultat för olika grundfärger alltså.
Men fortfarande lika snyggt =)

Inga kommentarer: