söndag, november 01, 2009

Godmorgon..

Varit uppe med tuppen. Redan 07.30 slog ja upp mina blå.
Gossade nästan en timma med Ceasar, gud vad go. Simba har legat på rygg lite längre bort i sängen och haft ett öga på lur hela tiden. Ifall att något kul skulle hända. haha.
Jag har bättre kontakt med Ceasar än Simba. Men ibland har jag och Simba våra "moments". Riktiga pratglada och mysiga sådana.=)

Men Ceasar är den jag vaknar av på nätterna..oftast då han kurrar brutalt i mitt öra och ligger så tätt de bara går och sover. Så fort ja kollar så får ja en tass i ansiktet av ren kärlek..En liten dutt med trampdynorna på munnen min så att han vet att ja inte lämnar han, och den håller han gärna där så länge han orkar.. som en kattunge med tassen på mammas mage när den diar. Förstår ni?
Jag har sån kärlek till denna katten att de finns inte. Han ger så mkt kärlek att de finns inte. Längtar hem efter jobbet. Vill hem och gossa..

Jag tände ljus igår för mina bortgångna. Hittade bara ett ljus..Men de valde jag att hedra alla med. Mormor, Alice(hunden) och Farfar(har flera men dom dog så tidigt att ja knappt visste vilka dom var). Jag saknar dom. Saknar deras dofter, deras glädje de gav, deras kärlek framför allt.

Min Ullared-morgonrock lever jag i här. Perfekt för mig som är så varm hela tiden. En vanlig hedelig svettas ja ihjäl i. Denna är så tjejig med volanger, tunn och kort. Perfekt. =) Under hundralappen med ;)

Ceasar

Simba

Såklart att Ceasar ska gossa just då ;)

Kolllaaa snutteen!!


Idag blir de Söndags middag hos mig. Familjen kommer hit. Ska städa lite, handla och så=) Ska bli mys!
*snälla gud låt mig inte bränna maten*


Kraaaaaaam till er. Ha en underbar söndag. Ensam mamma söker ikväll dessutom

2 kommentarer:

Petra sa...

Så himla söt liten morgonrock...vill ha!!! Vart har du hittat den? *nyfiken*

Julia Hagman 19 år sa...

Vissst är den..Ullared gekås ;)..119:-