söndag, november 08, 2009

Tanken slår en..

Har ni tänk på att ibland slår ens tankar omkull en. Djupt ner i ett hål.
Man slåss och brottas för att komma upp, men fallet skadade mig så svårt att ja inte kommer upp på bena igen. Hur ska man klara sig? Man ligger där utslagen och utan hjälp.
SKa man klara de Ensam, eller med andra människors hjälp?

Jag har en slags kämparglöd i mig som gör att ja vill klara saker själv. Jag har hela mitt liv alltid förlitat mig på andra. Gällande operationer och tillhörande saker i livet som skolan osv.
Jag vill någon gång klara saker själv. Känna att ja bannemig kan jag med..Jag behöver inte alltid allas hjälp.

Jag är inte rädd för att be om hjälp eller fråga saker. Jag är född som "frågerska" Är de något jag undrar så frågar jag. Behöver jag hjälp ber jag om de.
Men genom saker som hänt mig i livet så har ja lärt mig att kunna lida i tysthet. Jag delar inte alltid med mig om allt. Även om ni som läser min blogg säkert tror de. Så nej det gör jag inte.
Smärta, paniken inombords och längtan efter att älska livet och mig själv, den lider jag av inombords. Den äter upp mig inombords..Äter varje organ sakta men säkert..Vad finns de kvar av mig snart?..Inget..
Idag känner jag mig som inget. Jag finns inte i mig idag. Det är sorg i mitt hjärta idag. Jag hade velat riva ut mitt hjärta ur min kropp. Pumpa lite liv i den och låtstas som att mitt liv är som jag vill ha det.
Men det känns som mitt hjärta vill ge upp, och sluta så...

Jag har gråtit hela morgonen. Sak efter sak har triggat upp min ilska. Blodet har rusat ner i fingrarna och jag vill bara slå sönder något.

Idag är de min mammas 49årsdag. Och även farsdag. Det är middag hemma hos dom sen. Hela familjen.Längtar så. Få komma härifrån lite. Även om katterna gör min dag fantastisk. Båda ligger här tättintill och kollar på mig när jag snörvlar och torkar mina blöta kinder.
Jag älskar dom...

Jag ska nog dra täcket över huvudet en stund och gråta lite till så jag får ut detta. För detta är ren smärta..

Jag har en fasad jag dagligen sätter på. Den innehåller smink, snygga kläder och ett leende.
Hur länge ska detta hålla?


3 kommentarer:

Mamma sa...

Älskade gumman! vilken tur att du skall komma hem till oss i em. då får du tanka kärlek, och mysa.

Jag som känner dig ganska väl, vet att du har vissa djupa svackor i bland, du är en riktig funderare, där är du lik moster Pia. Men lika mörkt som det ser ut ena dagen lika ljust ser det ut andra dagen sådan styrka besitter du och den livs synen har du, det vet jag!!

KRAM Mamma

elle sa...

DU verkar ha sån energi och glädje i dig jämt när du skriver, på dina bilder oså... Känner inte dig men du är otroligt söt och verkar vara en helskön tjej! Stå på dig och kämpa för det du vill!

Matilda sa...

Åh sötaste Julia. Du är en underbar människa, glöm aldrig det!

Ps. Jag kommer ihåg bollen på diabilden :D