tisdag, november 03, 2009

Tisdag tisdag tisdag

Jaaaa så känner jaa!..
Jag är grinig och shinkig(min familjs ord för sur)...
Igår bestämde jag mig för att träna. Svirade om..Såg ut som en kassler. Jag sket i de och drog iaf. Strongt av mig..Då ja har grov PMS just nu och bara vill lipa och tröst äta och SOVA.

När ja kommer dit 5 min innan passet börjar så står de så fint att passet är fullt.
Det hade ALDRIG hänt i älskade Eriksberg.
Men i stan..ja i staaan ska de va smockat!! De va så trångt så även om dörrarna stod öppna och ja hade kunnat smita in, så hade ja ändå fått panik där inne..jäkla sillar!!.
Så ja traskade upp till gymmet.

Stiger in i en värld av perfektionism.

Jag var de svarta fåret(feta fåret) där. .
Hööör inte hemma i stan, så är de bara. Jag kommer aldrig göra de! SÅ är de bara!!! HATAR STAN!!!!!! "Hippa" folk som tror sig!!! Meeeeen ja ska bannemig dit iaf!! TROTTSA ALLA ONDA ÖGON!!

Gick på crossen i 15 min(mer pallade jag inte). .Hade alla gymmets ögon på mig ..orka!!! (Lite vf jag hatar gym) Alltid denna jäkla publik!!

Jag ska jympa imorgon är tanken. Undra hur tidigt man ska va där?..30 min?..Ja ska kolla läget!!
*morr*

Jaaaaag mår inte OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har så mkt i huvudet vill bara spyy!!!!!!!!!!!!!!!

Har ni tänkt på att de är mörkt skit tidigt?. Åker till jobbet när de är mörkt och kommer hem när de är kolsvart. Jag har inte tyckt de varit jobbigt med hösten alls..men min hjärna tycks reagera på detta. Jag har gått och blivit deppig(eller kanske bara pms).


Jag hoppas ni har de bra i rusket!!! Jag hoppas ni ger den kärlek till era älskade som ni bryr er om (L)..Det ska jag göra nu!!

ÄLSKAR ER MAMMA, PAPPA OCH AMANDA (L)(L)(L)(L)

1 kommentar:

Mamma sa...

Älskar dig med!

Nu längtar vi efter dig här hemma! pust det har ju bara gått en och en halv vecka. Nä, någon stadsmänniska är du inte, inte jag heller. Jag säger bara BONDE det är vad som skulle passa dig, gud va mysigt.

Kom hem hit efter jobbet och tanka lite kärlek, så mår du säker bättre!

KRAM