söndag, november 22, 2009

Oh bloody sunday

Tog vaccinet i fredags eftermiddag. Det var inte sticket som var obehagligt det var att armen i exakt samma sekund kändes överkörd. Dom sprutade lixom in en fet jä'vla träningsverk. Jag hade en boll där av svullnad och förhårdnad. Mot natten blev det värre och värre. Mådde illa och svimmade nästan av obehaget i armen. Som då var nästintil orörlig. Jag sover på sidan som en lite ihoprullad bebis i magen. Fosterställning kan man bara fetglömma. Och därav så sov jag så kasst under fredagsnatten. Lördag morgon mådde jag sämre. Tog en dusch, strålarna var som tortyr. Jag skulle raka bena och stubbet på benen gjorde så ont på handflatorna att jag fick skita i allt. Tvätta håret var en pärs med bara en fungerande arm :P Borta håret kunde jag skita i. hårbotten tillät mig inte =)

Morgonrocken och troserna har varit obehagliga. Huden har gjort sååå ont. Jag blir en mes när jag har influensa, min kropp sackar ihop totalt. Senast jag hade influensa så svimmade jag på toalletten så att mamma och pappa fick bära mig tillbaka. Svimmade även påväg till toan. Mamma for upp ur sin säng när hon hörde en duns. Hon kommer ut och säger. Svimmade du julia!!??
Va? Jag? Ne jag kände för att sova här bara=) (Mitt i hallen!?)
Vilket var en fet jäkla lögn, jag svimmade!! haha. Jag var så borta!
Så mamma har varit lite orolig nu och kollar till mig ibland. Servar mig med frukost vilket ja hade skitit i om ja bott ensam. Tack mamma!
*LOVE*
Jag drog i mig två panodil igår så jag fick sova, vilket hjälpte susen. Frossan och svettningarna slutade med en gång. och jag kunde sova!! Lyckan var totalt!! Vaknade vid 07 tiden och tog nya tabletter och sov till kl 11(!?) Underbart!!Idag(söndag) mår jag bättre. kan vara alla panodil. Men jag är piggare och gladare. Ätit frukost i köket inte i sängen.


Så idag lite senare ska vill till Jessica kusinen och henns lilla Zoe. Vi ska ha julmys! Mys!!

Ha en underbar söndag gott folk...Kärlek till er!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog