fredag, juni 18, 2010

Torsdag i bilder

Igår efter teorin träffade jag på skönaste David, en kompis till dom, Kamran, Susanne och lilla Liam. Dom satt ute och grillade oc h "ölade" hehe. Hundarna Lexus, Broshan och Saxxon(tror jag han hette ) var där och lekte gärnet.

Blev bjuden dit om jag ville, gick hem freshade till mig me lite smink och nya kläder. Och sen var jag där enda till kl 01 tror jag det var. Så trevligt!!! =) Drack te medans dom drack massa öl och vin. Sen kom finaste Linda och en till tjej jag inte fick kort på tyvärr. Så himla goa!

Jag var såklart där me min kamera. Jag fastnade inte på bild den kvällen, var inte på humör, så ni får en BILDBOMB på alla andra istället =)

Bilder får man aldrig nog av!
I oordning har vi dom, men det gör inget! =)Tommy Voss "Vossan"
kom med poker-settet och jag satt i mitten(!?) och kollade på.
David, Kamran, Linda, lite av goaste Susie oxå.


Efter allt lek så var små-killarna dödströtta, småttingar klarar mkt, men inte för mkt =)David fick vara ett fotoobjekt, men det gillades av han ;)


Broshan slog sig ner och deckade i soffan, läpparna var avslappnade ;)Finaste Linda =D(som förövrigt vann pokern)


Mmm inget slår att sova mellan låtstas mamma och pappsenHatar detta tecknet, och david älskar att jaa gör de :PGrymmaste Kamran!!Daviiiiid, stor-rökarn, bläh!Kloka hundar tar snabbt platsen när någon lämnat den. Varm och go =DAlvarligt!? Så sjukt fin hund!Lexus med nya polaren "Vad kollar vi på???"Mmm mums med läpp-bett!!!


Okej okej ja ger mig :P


Goaste ungen, och förövrigaste SÖTASTE ja sätt!!Fina Liam kommer få de tufft med tjejerna på dagis.


Charmtrollet!!!!Han skulle promt sova i vagnen, då missar man inget när gäster är här. haha!Fan ta dig! :P
Hade de grymt!!!
Tack för att jag fick komma.
PUSS!!!

Inga kommentarer: