söndag, september 20, 2009

Chippendales..

var rena shitendales...Shit vad kasst..
Killarna var äckligare än äckligast. Tjejerna likaså. Kåta som bara den och vidrigt PÅ.... Killarna drog upp tjejer på scen och lekte doktor. Taffsade på tjejerna, UNDER BHARNA.
Där gick gränsen, där sket sig min kväll. Så gör man INTE.Speciellt inte då tjejerna var fastbunden på en stol... Tänk om någon tyckte de va övergränsen?? Kanske hade bröstprotes, eller kanske siliconinlägg i bhn för att hon hade minibröst. Jag blev arg och de höll i sig..
ALLT handlade om sex, och jag tyckte de blev too much. Gäspade flera ggr. Och när de väl va slut ville ja snabbt där ifrån. Hade sätt för mkt nakna rumpor och för mkt grabbande i skreven. Och jag var grymt trött på alla dessa juckningar på golvet.
Ojj kan du ha sex?? Coolt..kan ju ingen annan man. Oj kunde du jucka missionären?? Ännu coolare...

Jag tycker dessa killar är så grymt oattraktiva. Tänkte på de hela kvällen. Ja hade ALDRIG velat ha någon av killarna. Fyfan...Man får gärna älska sig, tycka om hur man ser ut. Men de finns en gräns då man rent ut sagt skämmer ut sig..

.Jag var inte imponerad..
Detta är de lugnare delarna i showen. De vilda lägger ja inte in..

3 kommentarer:

Petra sa...

Oj! :-(
Kanske inte var den högsta klassen på det här direkt.
Vad fick ni betala?

Julia Hagman 19 år sa...

Ne ellerhur!..Jag kommer inte ihåg..700:- tror ja..fy!! haha

Tess sa...

Vaxat, vaxat överallt! Och vicka på rumpan? Iiiuh jag har sett nog, det ända som var nått va kullerbyttan. Pluspoäng på kreativiteten.. Eller just det va skulle va porrigt. Glöm de!