söndag, juli 11, 2010

Underbara kväll/natt!!!

Vilken kväll det blev av igår =D

Sarah och jag skulle festa för första gången ever...
Vi har inte umgåtts sen högstadiet och nu har vi hittat tbx till varandra. Så kul !!! Ingen kan stoppa oss nu!!!
Vi skrattar dagarna långa på körskolan , och vi har båda bestämt att vi aldrig släpper varandra nu. Det är Sarah jag saknat i alla dessa år. En sån smart, vacker och vettig vän. Tydlig, ärlig och omtänksam. Punktlig med tider och vad som är rätt och fel, positiv och kärleksfull. Hon är allt jag behöver just nu. En som verkligen vill umgås med mig, ingen jag behöver tjata på eller vara orolig att dom ska glömma av mig. Hon är helt underbar!
Fast jobb, sambo, bor i villa, en jävlar annama i sig och en sjuuukt störd humor.. Vi har lika väderingar i livet. Liknande åsikter och vi är inte alls rädda att diskutera eller säga rakt ut vad vi tycker.
Jag har hittat min vän för livet!!!
Tänk att en riktgit vän kunde vara så skönt att ha?. En stöttepelare, en lyssnare , en som bryr sig om "oss", tar våran vänskap på alvar och ser vilken betydelse den har. En som inte tar mig förgivet.

Livet är underbart med henne i mitt liv!!
Jag sätter stop där, kan fortsätta en timma till om bara SARAH. =D

Igår kom hon till mig iaf. Satt och drack på terrassen och tjöta. Diskuterade för fullt =D Vodka + Pear/lime. Smakar piggelin!!!!! Mums!

Mys på busshållplatsen =D

På Svea med egen bartender för kvällen =D Andreas snygging!

Goingen !!

Servade oss för fullt!!

Vi dansade redan dåå

och pussades hela kvällen..


Vi bjöd med två goingar från min busshållplats till svea =D Sandra och Lina

Mördare i baren!!
"Klänger" jag adde? :P

pusssss sarrriiii

Lyckliga

Fina gänget =D

SPRIT!!!


Vi drog vidare sen till GRETAS. Och det var ta mig fan helt underbart med alla gay-männiksor. Min favvo klubb helt klart. Trivdes som bara den.
Kameran dog tyvärr. Men jag och Sarah dansade på scenen hela tiden och sjöng med till alla låtar. Vi hade en drös med gaymänniskor som var helt saliga i oss och nästan tävlade om vem som fick dansa med oss. Så kul hahah, och gisses vad alla bögar är snygga. Jag tror jag berömde 10 killar om hur snygga och fresha dom var.!!! Luktade gudomligt allihopa!!! Fan killar, lär er av gayvärlden , snälla??!!
Tjejerna behandlade mig och Sarah som prinsessor och öppnade dörrar och gjorde plats åt oss när vi skulle på toa eller till baren. Vilken annan klubb har de så? Vi var ingen konkurrans enligt dom, vi var lamkött i allas ögon. Killarna berömde mina kläder och hår. Tjejerna likaså ;)
Aldrig mera Avenyn, alltid gretas!!!!!!!!!
Nu ska jag gå och köpa godis och plugga lite.
PUSS PÅ ER!!

3 kommentarer:

Emma sa...

hahahahahaha !
hej Julia, har kollat in din blogg några ggr nu och jag måste bara säga att du verkar vara en sån härlig tjej! du vet säkert vem jag är, Emma heter jag och var vän med sarah när vi var små, bodde på vitklövern, var även hemma hos dig några ggr när vi var små! var helt enkelt bara tvungen att skriva en kommentar nu för jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig:D haha, sarah e helt galen och ni verkar ha sjukt kul! önskar att jag med hade din styrka att ta tag i träningen by the way! ha en fin kväll !

Jennifer sa...

Hej Julia! Vart kommer din fina klänning ifrån? :) Säg nu inte Ellos förra sommaren igen för då dör jag ;);) Kram

Julia Hagman 21 år sa...

Heeej =D
Den är flera år gammal, vet inte vart. typ H&M.. Det är en lång kjol som ja inte kan ha för rröven längre.Så ja provade ha den som klänning, blev perfa =D Såå sorry. =D kraaam