lördag, april 04, 2009

Härliga vårdag!

Har solat idag några timmar med mamma! Jag och hon har båda fått färg! Häärligt med alla som är ute på balkongerna!!! ja och mamma satt och kollade hur vi skulle göra med blommorna här på balkongen(sitter här nu och myser som ni ser, vi ska börja grilla fläskfile snart!).
Så vi drog en sväng till BlomsterLandet! Och vi kollade på möblerna vi har köpt därifrån! Som vi ska ha på ena sidan av terrassen här uppe! Skit fina!!! Svarta i rotting och svarta dynor! Mmm!! Vi köpte massa blommor!! Blev jätte fint!!

Igår åkte ja och syrran till kusinen och bebis Zoe! Åh vad underbar hon är!! Kl 21(blev lite väl sent) när vi kom så sov inte Zoe. Hon va uppe enda till klockan 23. Så blir det när hon får all uppmärksamhet så sent! Åh hon är så söt! krulltotten! Hon kryper på golvet som en schimpans. Exakt så jag gjorde! Hon spexar så fort hon får ett par ögon på sig! Hon skulle absolut inte sova!

Har åkt förbi min granne Mattias nu 2 ggr. Åh vad gott han har det!!! Vi får grilla någon dag nu gubben!! Vi vantrivs verkligenn här! Usch, tråkigaste stället att bo på!! ;);););)

Kramar i massoor!!!

Inga kommentarer: