lördag, april 11, 2009

Sunny Saturday!

Är uppe med tuppen. Har köpt lösögonfranslim för ikväll! Idag fyller ALEN 26ÅR!!!
Det blir fest!! =) Kul för en gångsskull!! Hemmafest!! Ja ska va rockig het!! ;)

Igår hade vi det så trevligt!!! Satt ute på terrassen hela kvällen! Med infravärme och massa gott att äta. Drack äggtoddy och åt rökt lax. Såå himmelskt gott!!
Pappa kunde inte hålla sig så han sa efter middagen.
-Jaaaa så har påskharen varit här! Fågel visk eller mittemellan alla barn!!?? Äggen är gömda!
Så jag syrran och Alen sprang och jagade ägg i lägenheten. Söööta pappa!!! Vi fick varsit!!
Alen måste tycka vi är helt tokiga i våran familj ;) Det är humor i allt vi gör!

Jag och syrran har nämligen haft det som tradition i ALLA år.
Att pappa gör en skattkarta och vi ska leta efter äggen. Eller så har han gömt de i radhuset och vi skulle leta efter de när vi bodde i torslanda. Det var alltid godis och ibland en videokassett med någon disney film eller typ Titanic. hahaha. Därför älskar jag påsk! Pågrund av att ja alltid haft föräldrar som älskat att hitta på saker. Vi har påskpysslat och grejat varje påsk under min barndom. Så nu när ja påskpysslat med alla barnen på dagis, så har ja fått en sån härlig känsla! De målade äggen, påskkärringarna som ska till blåkulla, kycklingar, påskris med fjädrar osv.
När ja va liten och bodde i radhus så gick ALLA inför det. Föräldrar som barn. Alla va Påskharar och påskkärringar med kvastar.

Pappa är så rolig han har en grej han gör på skojj som ja o Amanda älskar. Den gjorde han på syrrans födelsedag i torsdags. Utanför hennes hus gick det nämligen 4 söta små påskkärringar och ringde på huset mittemot. Pappa reser sig upp och låtsas laddar hagelgeväret sådär gött ljud med munnen och håller upp armarna och siktar. Hahahaha. Vi dog av skratt. Det var många årsen han gjorde så!!! Som om dom var farliga. Tur att dom inte såg honom! hahahaha


Nu ska ja ut i solen och gassa lite. Jobba på brännan tills ikväll=) kraaam på er!!

Inga kommentarer: