tisdag, maj 25, 2010

Blogg-fact

Blogg jag läser först: Sverigest största bloggerska. Kissie(http://www.kissies.se/) Tyvärr, skämms över att jag följer henne. Men jag blir provocerad helt enkelt =)

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: alla olika skvallerbloggar, intresserar mig inte ett piss.

Kändisbloggar jag följer: Katrin Z(http://www.finest.se/katrinSchulman), Hannah Graaf(http://www.bloggfamiljen.se/?blog=hannah), Carolina Gynning(http://gynning.net/) etc.

Första bloggen jag började följa: Isabella "Blondinbella" Löwengrip.(http://blondinbella.se/)
Bloggare jag beundrar och varför: Isabella, hon är så driftig, så sund, smart, vettig och artig människa. Framgångsrik miljonär som 18åring, en riktig entrepenör! En riktig förebild inom allt. Stina-Lee(http://stinalee.se/) med, hon skriver så fint, bra och intressant med en stor dos humor. Älskar dessa två tjejer och följt dom genom allt i livet känns det som. Jätte kul och framförallt lärorikt!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: När jag är arg kan jag skriva av mig och när jag är glad kan jag dela med mig av glädjen. Möjligheten att se tillbaka på hela ens liv med bilder, videoklipp och citat. Inget slår det!! Nyttigt och värdefullt att läsa ens blogg då och då.

Då hatar jag att blogga: När jag inte har någon inspiration, eller då jag klämmer ur mig saker för snabbt och sårar eller irriterar andra. Rätt duktig på det. Tyvärr.

Då älskar jag att blogga: När jag är fylld av ideér och trevliga nyheter att dela med mig av till er läsare! När jag har fina bilder eller roliga uppleverser att berätta om. Sverige måste lee mera, och jag vill försöka få er att iaf le inombord med vissa saker jag skriver.

Mer borde prova att blogga!!! =)

Inga kommentarer: