tisdag, augusti 24, 2010

Godday mate!


Goddagens!

Dagen började med en dusch. Vilket hör till ovanighetens skull. Brukar inte göra de på morgonen.
Igår testade jag nämligen den nya "stinkfria" BUS:en. Syrran har haft den och älskar den. Visst luktar den , men absolut INTE som alla andra. Man blev lagom brun och super jämnt på händerna. Så fint verkligen!
Rekomenderar verkligen den. Kort kommer på "brännan". =)
Så jag duschade bort det översta lagret jag sovit med och kletade på lotion och tror de eller ej jag har knapt luktat idag. Förr stank man dagen efter. För processen är ju i full gång då , men inte här inte. *l o v e*

Jag var borta vid mina underbara tandläkare här i Eriksberg vid 09-tiden.
Hade en vanlig kontroll, vilken sällan händer mig. Har alltid haft probelm med mina tänder och alltid haft tandställningar eller skenor av alla slag. Så detta var ju lyx. Inne på sista året som gratis-tandvård. Så man ligger där och får dom fina och fresha. Bara att tacka och ta emot.

Förövrigt är jag nästintill kär i min tandläkare.*skojja!* Ne men han är Så trevlig. Han äger hela stället och är så sjukt snygg! Lite läskigt, för hela situationen känns som en film. Lyxigt ställe med tiptop saker och alla är unga och vältränade som jobbar där. Han är ensam kille. Bland massa modelltjejer. Ne, men alla ser bra ut och är äckligt underbara.
Min tandsköterskor är förövrigt de goaste jag träffat och så proffesionella...

Sprang sen till bussen och befann mig på körskolan och träffade älskade Sarah och körde en runda med henne. Gick kanon!!
Fan vi måste bara ha vårat körkort nu. Nu är vi redo!! Båda är så duktiga!
Imorgon har vi båda teoriprov samma tid. Och nästa fredag ger vi oss ut på varsin uppkörning.
Jag håller tummarna. Som vi kämpat! Vi skrattade hela lektionen, Sarah är inte frisk för fem öre, älskar det. hahaha!!

Har sprayat på mig ännu en omgång med BUS:en. Och färgat fransar/bryn lite granna. Kollar Ceasar Millan och njuter. Vilken man! Han är fantastisk med sina hundar.

Nu blir det lite plugg. Nervöst!

Ps. Arbetsintervjuv imorgon med i mölndal .Ds

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad heter busen?:)

Julia Hagman 21 år sa...

Vet inte..guldig, Loreal tror jag märket är. Har ett speciellt munstycke på som sprider de bättre än på de andra. Lätt att se vilkeen det är =)