söndag, maj 31, 2009

Vinglit värre

oh what a night det var igår!
Jag började dagen med att dra mig till mamma och pappa..mamma höll på att döö..oj vad glad hon blev, hihi. Vi drog till bryggan och solade..brände snoken lite, hihi.
På kvällen sen sa Mikaela och Paulina att dom skulle till Vasastan och dricka vin. Jag hängde på!!Väl där var de knökat..en miljö jag inte föredrar att gå till igen. Uteserveringen var i kaosstadiet..kanske så det brukar vara..men ja gillade inte att ha så mkt människor på den lilla ytan.

Några killade började bråka..då kom vakten inflygande..stor som ett hus. Ja dog!! Är de bara ja som älskar män som kan bryta upp ett bråk enbart med deras MAKT?? Mmmm!! Så jäkla manligt enligt mig. Han gjorde de me respekt och med stil..Han var inte för agressiv utan han sa en grej och de gällde. Jäävlar va hett! Det gillar Julia ;) Ja tror de bara va ja som reagerade så.. haha. Men fan..Vakter är ju i samma klass som Poliser. Haha deee gillar viii!!!! Eller är de bara ja?

Vid 24 drog vi till Parken.. alla innan blev nekade. En efter en, gäng efter gäng..vi började tappa hoppet..men när vi kom fram så sa han Välkomna tjejer. Wooohooooo...Vi var tydligen heta idag sa Paulina! hahahah

Vi kom in började dricka lite mer..träffade på massssaaa goingar. Gamla vänner och nya. Underbart kul..!
Efter ett tag in på kvällen så köpte jag en shot till mig och Mickan, paulina var ute o rökte. Shoten va så stor att ja trodde jag skulle dö. Men jag fick i mig den..Vilket verkligen gjorde sitt. Resten av kvällen vinglade jag och flamsade. Haha!

Väl på väg hem så delade vi på oss..Ja gick till vagnen och dom till bussen. Ja kollade tiderna..vagnerna hade slutat gott där. Så ja fick snällt gå till nästa hållplats. Satte mig ner..bytte mina stilletklackar mot flippflopps. Finns de något bättre? Tjejer ska alltid ha med sig skobyte. Underbart för fötterna.
Vid Järntorget gick jag av fär att få gå lite mera. Det var skönt me luft. Var riktigt full tyckte jag, men jämfört me många andra låg jag i lä..dessutom så hanterade ja min Toutchscreen på mobilen galant..de var inga problem alls. Så lugn mamma! Jag var vinglig och sluddrig men ja hade fullkontroll på allt!!! Stollt över mig!

Väl efter ja knappat in portkoden så skulle ja ge mig på trapporna. Jag pratade med mig själv hela vägen upp. " Oj, så halt, nämen oj vad bra de går, seeedär ja Julia detta gjorde du bra" Det är ett rätt bra tecken på att ja var fuller, hahaha. Herregud. Men kul hade ja..massa sms for iväg.
Men dom var felfria i stavningen..så jag sk inte skämmas ;)

Gårdagens klädsel..

Ska snart gå och köpa något till min mummsimumma..Det är Morsdag idag..visa eran uppskattning!!! Ska hem till eriksberg sen..ska grilla=)

Kram!!!

Inga kommentarer: