måndag, augusti 24, 2009

Men F*n!!!

Sitter och kolla nyheter, det bara kokar i mig.

Nu hade de varit larm på Hjällboskolan, Väktare skickades dit..vad händer då?..Joooo dom blir typ stenade! Varför går alla på Poliser, brandmän och väktare!!???

Ju mer skit ja hör desto mer HAT får jag till ni som beter er såhär. Är de status de gäller? Den som nockar väktaren bäst får en dunk i ryggen och kan skryta om de sen...Eller vafan gäller de om??? Såklart så vet absolut INGEN vem/vilka förövarna är när man intervjuvar folk runt om..BULLSHIT..ALLA VET..ingen vågar säga något..

Jag ÄLSKAR POLISER, BRANDMÄN och VÄKTARE. Dom gör oftast ett jävla bra jobb och kämpar för vårat land. Visst dom kan göra fel, men bara för att dom har de yrket kan dom me göra misstag och bete sig idiotiskt. Men ja har aldrig förstått de folk tatuerar in och har Tshirtar me A.C.A.B (All Cops Are Bastards)..Fan hela angered är fullt av de, och även runt om i alla sveriges andra ghetton.

(För er som alltid misstolkar allt, så drar ja INTE alla i Ghetton över en gräns, ni som tror de vill ju tro det..Jag hatar människor som förstör bara...No big deal)

Inga kommentarer: