onsdag, januari 20, 2010

Mittiveckandagen

Hej folks!

Jag har sån go träningsverk idag va!! Kirsi frågade mig igår om jag skulle med på Cirkelfys. Och jag är SÅ tacksam att hon frågade. Jag kom med min vanliga bortförklaring "Jag vill inte visa mig bland folk, är deppig) Brukar låta så när jag har PMS...Mår knasigt dåligt då! Men jag blev förbannad på mig och ignorerade min PMS-röst i huvudet. Och GICK. Ett grymt pass blev de tillslut! Känns jätte härligt!!! Jag var så darrig i benen att jag kollade om Friskis och svettis hade hiss. Haha. Är de höjden av slutkörd eller?? Jag kämpade med att komma ner utan att snubbla ner för dom ca 20 trappstegen, hahah.
Idag känns de kan jag lova. Min förebild är Kirsi. FYFANvilken tjej!!!!!Vilken drivkraft!


Idag blir de plugg ett par timmar , sen ska jag till Coop och hämta ut ett paket och köpt lite smakens till grannen som är sjuk. Jessica där nere har magsjuka. Ska sticka in lite glass och juice och cola genom en spricka. Hon har gjort detsamma när jag var sjuk, och det uppskattades som bara den.

Ett krya på dig kort(såklart med en vovve) och choklad blev de till mig då jag var sjukis. =)
Jag ska till frisören imorgon och fixa mig. Ska bli såå skönt. Sååå jäkla tungt och tjockt just nu. Måste tunna ut de massor, och fylla på slingorna. utväxten allan!!! För er som undrar är de Jessica på Självfallet i stan som gör min kalluffs!!

Finns inget skönare med nyfixat hår. Finat hår gör mycket. Åååh längtaar!!! Här har ni lite bilder på mina slingor i olika frisyrer. Dom gör sitt oavsätt hur jag än har det. Jag har blandade storlekar på mina blonda folie-slingor för att dom ska synas på mitt hår. Slinghätta kan jag glömma! Jag har aldrig velat ha helblondt, så detta tycker jag är snyggast på mig!








Nu måste jag plugga! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

4 kommentarer:

Franko sa...

Mitt hår är oxå tungt & tjockt så jag måste nog tunna ut det lite=) eller vad tycker du?:P

Julia Hagman 19 år sa...

Franko..du behöver ha minst 10 inpakningar i veckan, massor med mousse och gele samt en fön. Du och ditt hår alltså..Din vackra volym kan man avundas på :P Ge mig lite dååå!!! ;)

Franko sa...

sötis!! men du har nog rätt att jag behöver allt det:P

Lina sa...

Åh vad fin du är tjejen! :)